Delad poäng i trött tillställning

Att läsa Hanvikens referat först gör oss lite glada.
Vi glädjer oss åt att de skriver att vi är de bästa motståndet de mött, och att det uppskattar att det finns lag i de lägre divisonerna som gillar att spela fotboll, inte bara slå långt.

Tyvärr var vi inte på tårna idag.
Det var lam passningsfotboll där var tredje passning inte gick fram, fastnade på motståndare eller inte slogs överhuvudtaget.
Vi pratade innan matchen om att verkligen visa att här på hemmaplan ska vi, även på bortaplan..., ALLTID visa att det är vi som bestämmer. 100%!
Men istället kändes det som en sån där dag när vi gick på 50% och energin var som bortblåst från Nacka IP.

Hanviken gjorde det så bra de kunde och det renderade i ett 1-1resultat som lika gärna kunde slutat 4-1 till JB efter den sista anstomrningen med en man mer sista 10. Men kunde även stått 1-2 redan här efter den makalöst trötta andra halvleken.

Falchi gjorde 1-0 efter en brytning högt upp i banan där vi enda gången under matchen fullföljer den höga press vi talat om, Falchi gör inget misstag när han rullar in lädret under keepern.
Direkt på avspark tar Hanvikens för dagens bästa spelare bollen, dribblar förbi allihopa (springer rakt fram snabbt) och sätter 1-1. Taffligt försvarsspel som straffar sig.

Alla som allt är det en jämn tillställning under båda halvlekernas första 35 minuter.
Sista 10minuterna i båda havlekarna tar vi över och borde ha avgjort matchen.
Men nu ser vi istället framemot en otroligt viktig match för att haka på Hephata i toppen.
Gustavsbergs borta på den bedrövliga arenan Farstaborg.